PREPOLOVLJENA cijena JOŠ SAMO:

DA, želim zarađivati ispunjavanjem plaćenih anketa!

Kada naručite ANKETE ONLINE, dobiti ćete SVE ovo:

  • Knjigu “ANKETE ONLINE” (104 str.) koja zadrži kompletna KORAK-PO-KORAK UPUTSTVA za brzo i jednostavno ispunjavanje plaćenih anketa i isplatu zarade. Tako ne morate gubiti vrijeme na učenje već zarađujete od prvog dana!
  • korisničko ime i lozinku za PRISTUP (ulaz) NA STRANICU ZA ČLANOVE “ANKETE ONLINE” na kojoj objavljujemo najbolje i najunosnije provjerene plaćene ankete. Tako svakog dana možete odabrati ankete po svom izboru i zaraditi njihovim ispunjavanjem. Trenuto je u bazi 492 anketa za građane Republike Hrvatske, a svakodnevno dodajemo nove.
  • SPECIJALNO IZVJEŠĆE na poklon: Kako dobiti proizvode na testiranje i zadržati ih
  • POTPUNU PODRŠKU putem emaila za sva vaša pitanja
  • 100% JEDNOGODIŠNJU GARANCIJU: ako bilo kada tjekom idućih 365 dana iz kojeg razloga želim odustati dobiti ću potpuni povrat uplate – odmah i bez pitanja. Tako nemate ništa za izgubiti, a puno za dobiti!
  • BRZU PRIORITETNU DOSTAVU: pošiljka sa knjigom i svim gore navedenim stiže na vašu kućnu adresu već za dan ili najviše dva

Cijeli paket Anketa Online do sada smo uspješno prodavali za 490,00 kn ili više. Ali zbog situacije sa korona virusom, mnogi su nas zamolili dodatni popust kako bi iskoristi ovo vrijeme za rad od kuće. Zato smo odlučili na privremenu mjeru PREPOLAVLJANJA cijene na samo 245 kn!

To znači da ako naručite danas najkasnije do ponoći (vidi timer na vrhu stranice), knjigu sa korak-po-korak uputama za rad, pristup bazi svih plaćenih anketa i sve dodatke platiti ćete samo 245 kn + 29 kn poštarine (sveukupno samo 274 kn)! Kada primite svoju pošiljku možete početi zarađivati na plaćenim anketama u roku od najviše 60 min…

Naručujete u potpunosti bez rizika jer Ankete Online dolaze sa 100% jednogodišnjom garancijom i ako niste u potpunosti odušavljeni zaradom od plaćenih anketa možete vratiti knjigu i dobiti potpuni povrat novca – odmah i bez pitanja!

NAPOMENA: Prepolovljenu cijenu povodom akcije “Rad od kuće” dajemo svim novim članovima samo do kraja ovog tjedna, nedjelje 17.05. u ponoć (vidi odbrojavanje na vrhu stranice). Zato požurite i umjesto gubljenja vremena iskoristite ovo vrijeme boravka u kući da zaradite.

Ispunite gornja polja (“Napomena” nije obavezna) i kliknite na dugme NARUČI ANKETE ONLINE.
Polja označena zvjezdicom * su obavezna.
Vaše podatke držimo u strogoj tajnosti. Pošiljku šaljemo poštom već isti ili najkasnije idući radni dan.